Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi otur!

 

 

Barfota

Andfådda

Jagar vi våra bestulna drömmar

 

Vi otur!

 

Sparkas på,

Från höger och vänster

För att vi sörjer våra bestulna liv

 

Vi otur!

 

Vår sorg

Vår ensamhets

Ses som en misslyckad person av samhället

 

Vi otur!

 

Nekas tillgången till ett värdigt liv

Till lyckan

Och är djupfrysta någonstans i icke liv

 

Vi otur!

 

Mor, mor DU mor!

Vad har du gjort?

Vad har du till liv skapat!

 

Vi otur!

 

Kan vi bara dö!

Kan vi bara dö!

Kan vi bara dö!

 

Så då heter vi tur!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-10-26 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP