Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Dagboksanteckningar

15 oktober 2006

Jag älskar havet eller hösten
Vågorna - kanske löven
Skorpor
Pistagevetelängd
Helg
Därefter hunger
inför avskedet
när sömntåget
lämnar perrongen




Fri vers (Fri form) av killedbycoffee
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-26 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee