Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudbry

De som söker skola finna...
finna vad?




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-10-26 11:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja det kan man fråga sig
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP