Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindstilla

Snökall puts
längs husens gråskära väggar
staden är för stor och vinterlång,
älvens yta som en dovsvart tavla
svanarna som vita hål i mörket

silhuetter av löv
faller drunknande över oss
det händer att jag drömmer
att få behålla dig natten igenom,
din hud som slätaste näver




Fri vers av Grävling
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-26 12:38



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Dina bilder, som alltid, utsökta !
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling