Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldersproblem.

Att trösta en unge som tappat en glass.

Har vi alla gjort någon gång.

Men stora barn i festlig stass.

Som dansat och festat natten lång.

 

Dom är lite värre att handskas med.

Följer inte sin landsfaders ord.

När allting är utmätt och tiden ur led.

Är det inte lätt att få dom ombord.

 




Bunden vers av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-26 12:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så himla bra!
2020-10-28

  Unikum VIP
Vidarebefordrad till vänner, med angivelse av källa, jag brukar göra så med dina texter, tack.

/Dennis
2020-10-26

  Unikum VIP
Oj, Tor-Björn.
Du vet att jag uppskattar dina texter, och nu har du gjort det igen, väldigt fint, och imponerande.

Tack för dina ord.

Mvh,
/Dennis (Unikum)
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP