Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens reaktionsbildning



Min barndom var fruktansvärd.
Jag fick aldrig någon kärlek.
Bannor och stryk, skilsmässa och död
var tidens melodi.
Men jag älskar livet.
Världen och den oskyldiga naturen är underbar.
Jag kan inte älska människor.
De är så hemska.
Skulle vilja knulla...bara för en liten stund.
Ingen orkar med mig.
Fast jag är så god.
Utan sex är allting meningslöst.
Min kärlek behöver dock inget sex.
Jag är poet.
Det räcker.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-26 13:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det blev för svårt tydligen att läsa dikten som den är tänkt. En satir. Ironi. Kritik över den ensamma poetens självförhärligande ensamhet som lever på sitt diktande och inte klarar av vanliga, levande kärleksrelationer.
2020-10-27

  Poeten Salvador VIP
Är det inte att vara blottare att berätta alla detaljer om sitt sexliv? Jag tror att varje barn upplever impulser att blotta sig, men det har vi väl kommit över på poeter.se
2020-10-27

    Lena Staaf VIP
Sex och poesi som varandras motpoler?
2020-10-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
så vackert känslomässigt att beskriva hur det känns att vara en poet .
att bilda ett förhållande eller en känsla betyder inte att du vill ha ett sexuellt bidrag.
2020-10-26

  alicja lappalainen VIP
du villi inte "knulla" du vill prata och skriva om det. Här är du poet.
2020-10-26

  Staffan Nilsson

Det här tycker jag mycket om.
Läser det som hen som inte kan ta sig förbi (eller kanske igenom) barndomen.
"Men jag älskar livet." är den första lögnen och sedan rullar det på.

2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP