Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Minnena finns alltid kvar
Allt vi gjort
Hur, när och var
En del förevigat på kort

Vissa saker i hjärtat göms
Stunder som jag spar
En del av det glöms
Allt kan inte finnas kvar

Jag vill så gärna hålla fast vid
Uppleva lite mer
Men det finns knappt med tid
Det vet jag att du ser

Men ge oss bara lite till
Att få göra det vi vill





Fri vers av Coldasice VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-26 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP