Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om någon jag känner och har känt för länge som jag har haft kontakt med och hon har tänt glöden inom mej


Nattens drottning i Vårby

jag har en vän som jag håller kär på avstånd 

på grund ut av min ålder och utsende och tack 

 

vare hennes skönhet och ålder .  vågar jag inte 

närma mej henne även fast jag vill på minna

 

osäkra ben och vildaste fantasier . för hon är i

knipa och behöver min hjälp att hålla ihop så 

 

att hon inte exploderar av ovetandet hon behöver 

mej att hålla sej vid för i morgon är en viktig dag 

 

för henne . som jag inte kan gå in här på men den är

avgörande för hennes liv hur det ska fortgå bakom

 

galler eller med jobb i friheten jag känner starkt för

henne . jag vill ha henne mot mitt bröst jag vill smeka 

 

hennes mjuka kind jag vill kyssa hennes fylliga varma 

vackra läppar . jag vill öppna hennes unga hjärta och fylla 

 

det med min erfarna kärlek jag vill ta henne till min värld 

hon säger att hon aldrig har blivit älskad av någon . hon är 

 

gjord för någon som mej jag har väntat på henne i hela mitt liv 

och nu står hon här ensam och ledsen i behov ut av mej . vad ska

 

jag göra vad ska jag ta mej till ? hon har allt som jag önskar hos

en tjej när jag var isolerad på mitt rum så var hon den enda som 

 

fanns där för mej på telefonen hela natten nära in på . hon fanns 

därför mej när jag var ensam och isolerad jag vill ha henne ser du 

 

vad jag skriver till dej vill du ha mej du får mej i kväll om du vill  jag 

vill ha dej nu mer en någonsin ....... bara dej kan du förstå det bara dej . 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-26 19:49



Bookmark and Share


  den nakna poeten
i går blev en två
2020-10-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag hoppas utgången blir bra för den unga kvinnan, och att din kärlek inte blir förgäves!
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten