Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt är en början på något nytt.


Brevet uppifrån

Hej Pappa, 
min underbara pappa
det var aldrig meningen
att det skulle bli så här.

Men när jag hoppade
framför tåget
kände jag
ingen annan utväg.

Jag var ung och naiv
visste inte bättre
tyckte inte livet
gav ett piss
allt var bara skit
och åter skit.

Idag vet jag bättre
jag fyller snart 30
och all kärlek du gav mig
har jag förvaltat väl
på platsen
där jag befinner mig.

Och vet du pappa
jag har i alla år
torkat dina sorgsna tårar
sett hur du kämpat
därför lovar jag 
att möta dig i dörren
precis som jag gjorde på dagis 
och ge dig en riktig
bamsekram
när du kommer hit.


Jag älskar dig!


Bild: Egentagen




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-26 20:47



Bookmark and Share


  DominiQueen
Starkt och innerligt med vardagsnära ord, om djup, äkta varm kärlek som vinner oavsett död eller dimensionstillhörighet.
2020-11-20

  Nina Nightwish
Sorglig men underbar text
2020-11-06

  Maiah VIP
Verkligen vacker text med hopp och läkning...
2020-10-27

  Öknens Ros VIP
Så fin och hjärtknipande dikt!
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP