Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek jag kan lova

För vissa är allt bara en lek
Vill bara så inte tro på svek
Tror så alltid på något stort
Ser vägen mot himlens port
För ser det som livet gåva
Kan bara all min kärlek lova
Har som alla fel och brister
Är så ibland i samma klister

Men trots alla svikna drömmar
Alla känslor som bara strömmar
Tårar som blivit till stora hav
Då någon hade grävt min grav
Så ljuset ska åter alltid lysa
Tankar som får en att rysa
För med ett hjärta av stål
Hittar så alltid nya mål




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-26 21:32



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Starkt och känslofyllt
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde