Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sonat i tinnitus

En ruggig oktoberkväll
det tjuter högt i min cell

Ljuset brinner gult i fönstret
i detta dissonanta levnadsmönstret

Utanför är det så becksvart
men volymen går då ingenvart

Likt en resa i fraktala dimensioner
nu livet får sina recensioner




Bunden vers av oldforsuns
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-26 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns