Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spontan uppstigning


hur klättra över

som om jag inte visste

prövar självhypnos




Bunden vers av Horace
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-10-27 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace