Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparent längtan

Ett år i tomhetskänslans spår

Där vi inte längre passar in

I våra egna mallar

Saknadens avstånd bygger

Genomskinliga murar av längtan 

Ögon som inte längre orkar le

Gör allt de kan för att dölja det

Bakom skärmar i distanserad närvaro

Tappra leenden sväljer gråten

Den som hotar i isoleringens spår

Och endast en riktig kram kan bryta 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-11-13 08:29



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint om oönskad isolering, har hittat ett bra sätt att få ögonkontakt med mina döttrar och mina systrar, en i California. Google Meet är toppen!
2020-11-17

  Stisse
Så fint du fångar den här känslan att isoleras och tappa närheten till andra människor. Du sätter ord på det som jag tänker på i denna märkliga tid då vi sitter "bakom skärmar i distanserad närvaro". Bokmärkes!

2020-11-17

  ULJO
Avstånd i Corona tider. Vad kan vi annat göra
2020-11-14

  Marita Ohlquist VIP
I tiden som är
kan vi bara vara avståndsnära
och längta efter
att krama om nära och kära!
2020-11-13

  Solstrale VIP
Känslan är precis så i corontän... Bra!
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP