Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Busschafförer är vi alla
I bussen sitter minnen
En del varma andra kalla
Kliver på via sinnen

Ibland sticker
Ibland de tär
Ibland smicker
Ibland de lär

Som ett nav
De världen formgav
Vi saknar dem
När de kliver av




Bunden vers (Rim) av Marshaln
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-27 00:01



Bookmark and Share


  amygdala VIP
Du skriver verkligen fint!
2020-10-29

  Coldasice VIP
Vackert och lite vemodigt, fint skrivet om minnen
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Marshaln