Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Antimateria

Det började som ett moraliskt
experiment, och fortfarande
när jag ser dig
vet jag inte om det är dag
eller natt
minns inte ens din röst
men jag minns frekvensen
ett par genomskinliga
ögon
hur ska jag annars förklara det?
du är den andra hälften
av min mörka sida
så långt bort
att inte ens våra skuggor
kan mötas
förrän natten är total
eller löst utav ljuset




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-27 00:54



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Många tack :=)
2020-10-27

  AiA Maria den fria
Alltså...det här är så bra!

...”jag minns frekvensen”...säger allt om transformationen...iaf i mig.

Tack!

2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP