Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidlös som den är i allas tid, skiftar den inte till imperfekt


En poet fick mig att undra igen om dåtid

med anledning av

alla mina glömda sånger

som jag ville men aldrig

sjöng

kommer denna gamla fråga

upp igen om kärleken

hur den än blivit

osynlig

ändå inte glöder starkt

i våra minnen och minnen

är inte minnen utan kärleken

närvarande


(är nog vår mittersta mitt)




Fri vers av Horace
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-27 07:28



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Så...just så...mitt i...

berör- hjärtat mitt-mitt i


Glädjerikt tack!
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace