Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du ge någon din kärlek

och på så sätt själv bli älskad och respekterad
Visa att du är en att räkna med eftersom du har starka
ideologier om fred, då man inte gör det mot någon annan
det man själv inte vill bli utsatt för

Kan du ge någon kritik utan att vara rädd för att åka på
en snyting
Kanske det är bättre att man bara håller käften för då
har man ju i alla fall sin egen rygg fri
För jag vet hur lätt det är att hamna i blåsväder om man
råka säga någonting som kan misstolkas då det är en
själv som får stå där i slutändan ensam med upp till
öronen i skiten
Och om man kände sig stor innan så har det helt
försvunnit för nu känner man sig bara liten
Eller så tänker man så här?!
Jag ger inte någon, någon kritik
Det överlåter jag till andra eftersom jag själv tycker att jag
tillhör den främsta eliten av författarskap i mitt kvarter
Skoja bara, för ser ni inte att jag ler
:-))

Kan du ge någon din kärlek?!

Ken Cassel
27/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-27 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel