Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvind i sädesfältet

När som sädesfälten böja sig för vinden,
står nån jäkel där och böjer dem tillbaks!




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-27 09:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet taget!
2020-10-27

  Öknens Ros VIP
Haha den var riktigt kul! :))
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP