Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilkrypto #2

 

Vad ŠKODAr mitt norra öga
får däri SE ATt drängen Kai       

tuggar TOY O TA penseldrag
målar rött på fjällCO ROLLA

han är kreativ dock FORDrar
vara KAPITÄN över piga KIA
men tvärtom REKORDelig tös
har befälet över denne M.A.N.

en gång körde han in i LADAn
styrde sen ner i ån ut i VAZsen
bybor DeVille ej MER CE DES
RENAULT ren å få smutsa ner

då hör vi en LE MANS stämma
mer djävulskap ej kan MAN TA
skrota rishögen innan KAI SER
då blir det liv ej ett sQUATT RO

före färd UNO skruvade av grill   
grillade och åt upp CORV ETTE
korv nr två tog en yr VICTORIA
trodde HOT ROD var en hot dog

 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-29 18:26



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Klurig och rolig text! :-)
2020-11-03

  Solstrale VIP
Snitsigt värre! Har inte sett på maken! Coolt gjort! ... :)
2020-11-02

    Lena Staaf VIP
Här är du i ditt esse med denna bilkrypto. Roligt och fyndigt!
2020-10-30

  överlevaren VIP
Utmärkt med bilmärken.
2020-10-30

  Öknens Ros VIP
Haha bara så fyndigt hopsnickrat av gamla bilmärken! :)
2020-10-30

    Sefarge VIP
Tack för ihågkomst
Av rullande trotjänare.
Som i flesta fall rostat
bort. Men ännu "lever"
bevarad i mänsklig
-hetens minnesbank
;)




2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP