Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inåtvänd poesi


Härinne under
sluten blick
finns sånt som
milt berör

En tystnads sus
i skymningsljus

En syn som
famnar och berör

Så långt från
allting utanför

Här inne under
sluten blick
finns det som
mig berör




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-27 12:28



Bookmark and Share


  Stisse
Din text fångar precis det sällsamma som finns inom oss om vi stannar upp och sluter ögonen.
2020-10-29

  Sparvögat VIP
Dina ord berör mig...
2020-10-27

  Kungskobran VIP
Living is easy with eyes closed
John Lennon
2020-10-27

    Lena Staaf VIP
Fint om att lyssna inåt.
2020-10-27

  bibbi ahrnstedt
Mycket vackert, tänkvärt och bra diktat
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP