Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIHET....?

Vissa säger att frihet är en rättighet
är det någon verkligen vet?

Mäniskans grymhet ser ingen sådan
medmänsklig skyldighet.

Hur ska vi någonsin komma tillrätta,
kan någon förklara detta?




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-27 16:19



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
En omtanke i taget, en medmänniska i taget - det kan man själv göra. Mänskligheten som grupp - Rosling hade ju ändå en hel del gott att säga om utvecklingen under de senaste decennierna - sådant som inte får rubriker men påverkar mångas liv.
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström