Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deja vu (Min klimatkamp 27/10)

Läser om bränder i Kalifornien och det känns som deja vu. Massevakuering, avstängning av strömmen för att inte fallande ledningar ska orsaka ännu fler bränder, 44 pågående bränder... Jag var tvungen att dubbelkolla datum; var det gamla nyheter? Nej, det brinner nu.

Blir det mer än en notis? Är nyheter som upprepas fortfarande nyheter?




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-10-27 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP