Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ensamt förkläde

Hänger på en lina mellan tvåhusväggar

Talar om en ensam sorgsen tid.

Då allt var mörkt 

inget ljus släpptes in

Ensamheten tog över allt och saknaden var svår

inte. någon som längtar efter dig

Ensamhetensförkläde har hängt där allt för länge

Naket kallt på linan

Det hänger där som påminnelse

Att vänta på någon av kärlek är inte förgäves

En dag tas ensamhetens förkläde ner tas in på livliga köket.

där måltid ordnas

Du tar  förklädet på och säger jag älskar dig så

Släpper aldrig taget om dig

Nu hänger det två förkläden  på linan

mellan husväggen och  fladdrar i vinden.......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-27 19:02



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så fint berättat om kärlekens inträde...
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP