Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu tillbaka till något som jag tycker är så overkligt och långsökt att jag själv inte tror att det händer i verkligheten. Kanske bara en form av tankar för att klara den posttraumatiska minnes bilden av något som hänt.


Åklagaren.

Nu kommer en åklagare till grannen, hon ska förklara för dem att de inte får skriva ut mina texter här och säga att de skrivit dessa själva och sen när de vill ha hennes hjälp att få bort mig från min lägenhet inte heller lyckas så tar de livet av henne.

"-Henne äter vi upp" hördes det från grannen.

Och nu säger jag inte att det hänt i verkligheten de skulle lika gärna bara sitta där och prata så högt att man kan uppfatta just bara för att psyka en och jag vet av allt som varit, de vill verkligen få bort mig härifrån.

Jag fick flytta från området till utkanten av det efter första omgången mot mig men dessvärre kom de efter mig och nu undrar jag om det finns någon snäll man i min ålder som vill hjälpa mig i den här svåra, "-Vi slutar inte förrän hon är avliden" jag tror jag var nästan död förra gången då polisen fick gå in och rädda livet på mig, sen fick jag rehabilitera mig under några år sen började helvetet igen. Men varför får det finnas såna människor i samhället, som psykar vanliga hyresgäster? Det undrar jag ofta varje kväll nu när jag är lycklig för att överlevt.

Om jag flyttar igen, kommer de efter mig dit också?

Det är den frågeställningen som gör att jag bor kvar.

Självklar är det en sak för utredning i vart fall ett förhör.

Lever åklagaren eller är hon död?

Vet någon som läser här hur man bäst tar sig ur detta?

Är det en uppgift?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-27 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP