Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


alvarsamt


Alvarsord


Alvar till mig sa:
tvivla aldrig på mitt ord
jag finns alltid kvar

Jag blev lugn och glad
utav Alvars alvarsord
på min promenad




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-27 19:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint och förtröstansfullt!
2020-10-30

  Nils-Robert
Vilken härlig haiku.
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP