Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att ha allt i ungdomen och förlora det efter vägen när man står i slutet av vägen då behovet är störst ut av allt som man förlorat


inget är som tysthetens i mörkret i ensamheten

inget är som tystheten i mörkrets ensamhet

i mitt stilla sinne som är hemsökt av hemska 

 

minnen i från det förflutna . fram proviserade 

i från mitt samvete för att driva upp mej på

 

rätt väg i livet igen . jag fryser in i benmärgen 

ut av ensamheten i mitt liv för mitt minne 

 

påminner mej om all värme och kärlek jag en

gång bar i mitt hjärta i min ungdom . men jag

 

jag såg den aldrig av rätt värde för jag var

upptagen med annat i mitt liv då tänk om jag 

 

hadde förstått vikten och värdet ut av kärleken .

jag hadde i min hand innan jag tappade taget

 

om det och mej skälv jag förlorade allt det känns

tungt nu när jag sitter här ensam och ser ut igenom

 

fönstret . och allt jag ser återspeglar mitt eget sinne

rengnet faller himmlen är grå träden är nakna som

 

sagan i mitt liv så naken ensam och kall jag förlorade

allt  nu sitter jag här ensam i mörkret i från början igen .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-10-27 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten