Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Ja visst,
är det så
att jag nästan ser
havande ut:

när magen svullnar
när benen sticker ut
när håret går av
när ögon ej kan se

här kommer natten –
ett barn skulle bara dö
om det försökte växa
inuti en bruten,
svältande, svullen,
bräcklig kropp
som min

här kommer natten –

gitarrsolo,

mina axlar ömmar
blöder bara näsblod

dape dape dape da da da




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-27 22:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra pughlåt. annars snodde han brechttexter på ja dä ä dä.
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP