Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten skriver jag och önskar jag kunde hitta till er, ni som måste bli räddade. Ni som ingen tror är illa behandlade, som inte vågar vara den ni är och är rädda för att allt är erat fel. Sån var jag också förut.


(Och är det fortfarande.)

Det finns en stjärna på våran himmel som längtar till en ny dag där rosor frodas och skyddar. En ängel vars namn bär rädsla på ryggen och i en vagn över molnen så ser jag din far, är du rädd för mig i mitt argaste mod vill jag dig behaga att ingen i området dig mera skada det är därför jag är stark inte för att du ska bli skräckslagen och glömma ta på dig dina skor, jag har också nästan glömt av att ta på mig skorna, det var en gång hos gynekologen när jag precis gjort ett besök och det kändes så skönt för dessa läkare är verkligen underbara mot sina patienter som blivit så misshandlade inte av alla män men det finns de som tänder och njuter av utstrålningen som han ser hos offret när han skadat hennes psyke och kropp. Är det någon som sagt att han aldrig skadar så det syns? Det syns..

Idag finns vi där för varandra, kanske du sitter under ditt täcke med din mobil och läser den här texten, kanske du undrar om du någonsin kommer förverkliga dig fast du inte klarar av att studera, gå i skola och gömmer dig från ansvar och känner ångest inför framtiden? Jag kan inte heller studera, är praktiskt i mig själv och behöver mitt liv för att bli stark, du är också stark och nu kämpar vi för ett bättre liv.

Det finns en stjärna på natt himlen som lyser starkast av de alla och jag tror att det är som finns där ute den..

-Göm dig, sluta skriva, låtsas sova så kanske vi slipper..

-Gud, jag vill inte mer, vad ska jag göra?

-Vad mycket du har skrivit, tror du de kommer i natt?

-Vet inte de sitter i utkanten och jag tror inte de fattar.

-Och så sitter vi här och väntar på att bli befriade.

-Ska vi också börja säga sanningen, om hur vi har det?

-Nej, inte nu, det är för farligt.

-Men då vet dom ju inte att vi finns.

-Var du hos gynekologen?

-Nä, dom trodde inte på mig.

-Allt såg så bra ut.

-Hm, jag vet, det är ju det det går ut på, att se bra ut.

-Kom nära mig det är så tryggt när vi finns tillsammans.

Du ligger där i ljuset från mobilen, ensamheten..

Tröjan du kramar luktar fortfarande mamma.

En dag vänder hon upp och ner på hela världen

för att hitta sin sargade lilla flicka vid liv

den dagen är snart

Snart..

Hitta mig nu.

Jag har gått sönder, min själ värker, hjälp mig!

Var det därför du glömde




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP