Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Begär besöker drömmen
Tillflyktens tårar närs
Värmen sinar i sömnen 
Och valets kraft tärs

Lättjan smeker i sinnet
Snart är rymden funnen
Lusten gömmer snabbt minnet
Nu är all kraft försvunnen

Återkomsten snart stundar
Snabbt tiden rinner
Bittra vindar nu väntar
Synd vi åter finner




Bunden vers (Rim) av Marshaln
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-28 05:26



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Oerhört stark text

...beroende o begär...konsekvenser

Tack!
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Marshaln