Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del människor kommer förbi och skänker en sitt leende. Andra gånger utdelas en sådan där spontan kram. En del dagar skiner solen och så hörs någon vissla en munter melodi, säg är det då inte just irriterande med muntra melodier?


Ibland skiner solen, bara så där oktoberaktigt





Jag skulle vilja klaga på,
sade en dag Miriam för sig själv.

En stund senare som mumlade hon,
i just den här skapelsen,

finns det då verkligen inte
någonting att klaga på.

Och jag som var så i stöten för att kunna
utveckla någon sådär som sak.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-29 02:15



Bookmark and Share


  Horace
Har man inga
större besvär
än Miriam har
är nog allt ok
men även det
behöver omta
las finurligt *

skänker skön
okomplicerad
känsla av frid
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP