Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simsalabim

Godmorgon de säga
med påklistrade leenden heja
Det är dags att stämpla in
men jag vill bara säga simsalabim

En flykt man överväga
utan att den planen försäga
Försvinna vid ett dåligt ändrim
och likt en magiker säga simsalabim




Bunden vers av oldforsuns
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns