Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brustet hjärta

Jag släpper nu din hand.
Trots smärtan som tar över mitt hjärta.
Min kärlek,
Jag älskade dig så hårt och djupt.
Så innerligt att det Nu är Sten av mitt hjärta.
Jag trodde på oss,
Men detta var det ända rätta.
Jag låter dig gå, och jag hoppas att du finner den lyckan som fyller ditt hjärta.
Jag släpper nu taget. Det gör så ont.
Att se dig med någon annan i framtiden,
Får mig redan nu att vilja gömma mig från verkligheten. Låt mig slippa lida, låt mig slippa se, låt mig bara se ljuset igen.
Min kärlek, jag släpper oss nu fria.




Fri vers av Alladina
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-28 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alladina