Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagar månar år

Dagar månar
tusen år
öppna hjärtan
läkta sår
allt står stilla
tiden går




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-28 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP