Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att regnet hade öst ner

tittade solen fram god och varm då den skapade en
stor färggrann regnbåge över sjö och strand
En regnbåge som jag gick fram till och kramade om
i min stora famn så att den helt försvann
Jag stal den helt enkelt
Tog den då med mig hem till morsan där jag släppte
den lös och då morsan tyckte att den var både
söt och grann
Så då fick hon den av mig, då hon vart strålande glad
Jo, det vart hon minsann
Skinande glad över regnbågen då hon sa till mig att
jag nu hade gjort hennes dag
Vilket jag tyckte var bra
För sedan gick jag...

Efter att regnet hade öst ner!

Ken Cassel
28/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel