Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tvångsmässiga ondskan







 



Folk som helt utan

giltig anledning

tvångsmässigt

mobbar och förnedrar

andra människor

Planeten skälver

till lite varje gång

som det händer,

och gemene man

undrar varför det

sker så mycket

grovt och dödligt

våld i världen, vad

kan vara anledningen?

Varför denna utstuderade

och ursinniga grymhet?

Psykopaternas förnedrade

själar blödde ymnigt redan

i barndomen och inom

dem tickar en bomb

som ingen vet om,

och djävulens njutning

är fantastiskt enorm.













 

 





 





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP