Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sporrande jargong med regn










 















Jag älskar när du helt blankt

sockrar dina plommon i gryningen.

Din faktiska sporrande jargong

sänder en läckergoms klockrena

synonym långt ned stadigt i

havet och jag borrar mig in

genom din tillfredställdhets

lilla ping pong pung med kungens

astronomiska fjärrskådares sakta

terroriserande och förminskande

intellekt och dina bröst är gjorda

av belgisk choklad baklänges

längs våra förhäxade karriärers

undermedvetna hunger efter

yin och yang i ett dånande

purgatoriums hetlevrade

in och ut och in och ut i det

krackelerande vädrets sånger.









Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-10-28 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP