Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är här och nu







 



Kärlek är bra

mot tarmvred.

Kärlek ökar i det

långa loppet

hjärnans

kapacitet och

empatin, förståelsen

och den underbara

inlevelseförmågans

hela blommande

förmåga till en

fullkomlig passion

vad det gäller

identifikation, briljant

ömhet och sorg.

Kärlek har räddat

mången själ från en

säker undergång

i denna den mest

kärleksfattiga

så kallade civilisationen

i universums historia.

Kärlek tänder ett hopp

i den mest cementerade

förtvivlans värsta mardröm.

Kärlek är det vi kommer

ifrån och vart vi är på väg.

Tiden rör sig endast i kärleken.

Våra skälvande kroppar består

endast av ömhetens varma ljus.

Själen är gjord utav strömmande

kärleks suveränt designade glädje.

Kärlek är humor, generositet och

en ofattbar källa till en oöverträffad

intelligens som har svaret på alla frågor.

Kärlek är att vara här och nu för någon

i miraklet livet vars mening är att vi

tillsammans ska göra det till en fest

och till en tillrättaställande process

läkedom i vilken vi håller varandras

hjärtan i händerna som en fågelunge.













 

 





 





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 14:06



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Kärlek ÄR

Tack för dina kärlekens ord!
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP