Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett märkligt väder


kanske allt är en protest mot det livet gav

värken som värker

regnet som ständigt faller


ibland vått 

ibland hårt

ibland kallt

och emellanåt mjukt


tårarna som hålls tillbaka

hon ska vara så mycket

när hon är just ingenting


hon vill mer

än orken


idag faller tårarna som regn

väter kinderna

fast hon är inomhus








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-28 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP