Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En till låt text jag håller på med. Mycket dubbel rim och mycket mörker.


Brutalitet i rim format.

Kommer in på top....
Slänger ner din kropp...
rakt ner i bagaget...
Blod i hela garaget....
som att gå i höstslask..
på min Insta din dödsmask.
smuts som dig föds-fnask.

"ey ey"

Rostig kniv delvis slött.
de var nyss en Polis som dött.
styckades som griskött.
någon vi bara slumpvis sköt.
Och Benzon gör mig heltids trött.

"ey ey"

Först mörda sen flumma.
Tung börda vi håller oss stumma.
De förstörda...vi förhörda.I jorden nedkörda,
hjärtan oberörda..Skrik ohörda...smärta o panik ostörda.
Ni vill ej va en skuldbörda......
för ni dör om vi e upprörda....
G som Bobby Scmurda
OCH Alltid BACKA min shurda.

"Ye ye get em tiger"

du kan se mig aktiv vid stationer.
bäst du e passiv om jag jagar miljoner.
Effektiv mina rim sessioner.
Saliv..jag spottar rim lektioner.
Pratar med polemiska demoner.
mix av kemiska hormoner.
Får explosiva aggresioner.
Cutar massiva sektioner.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 308 gånger
Publicerad 2020-10-28 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille