Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa rådet för att hålla sig ung

är att ljuga om sin ålder
Hur gammal är du
Jag säger fyrtiotvå år då jag egentligen är femtiosju
Alltid lika kul, att skoja lite...

Ken Cassel
28/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-28 15:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Min mamma brukar svara; "Lika gammal som mina händer, något äldre än mina tänder"...fast man är nog inte äldre än man känner sig...:-))
2020-11-10

  Öknens Ros VIP
Alla vill bli äldre, ingen vill bli gammal.
2020-10-29

  angela Täubert fd Jansson VIP
Men man kan känna sig som tjugo : )
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel