Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte så lätt att leva

sa Adam till sin Eva
Allra helst nu när du har lurat på mig ett äpple
som jag egentligen inte ville äta
För egentligen så tycker jag inte ens om äpplen
Nu ett förgiftat äpple
Men det ska du veta Eva att som straff kommer
du nu att få börja blöda en gång i månaden
Bli dödlig
Så snälla du Eva ge mig inte den där minen nu
är du bussig
Var inte så himla paff
För du vet väl vad du gjorde när du lurade mig
att äta äpplet
Så nu kommer vi människor för alltid att vara dödliga
då det är ditt fel
Ja, bara så att du vet
Så det är bara legenden om oss som kommer att få leva
vidare på denna planet
Vi som är de första människorna på jorden...

Det är inte så lätt att leva, sa Adam till sin Eva!

Ken Cassel
28/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-10-28 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel