Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa Nätter/Vissa Dagar

Vissa Nätter Sover Mörkret
Med Lampan Tänd
För Att Slippa Konfronteras
Med Sig Själv

Vissa Dagar Drar Ljuset
Upp Filten Över
Ögonen För Att Slippa
Bländas Av
Strålkastarna




Övriga genrer av The Red Crow
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow