Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsskuggor

Maran Frustar; Stånkar
Flåsar; Stönar
Rider Med Flammande Hår
Och Utslocknade Ögon
Skogens Armar
Sträcker Sig Slingrande
Efter Älvornas
Vanvettiga Skratt Och
Hysteriska Fnitter
Djupt Dolda I Regnbågens
Dansande Skuggor




Övriga genrer av The Red Crow
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow