Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"karakteriseras som ursäkter för terrorhandlingar ”.


Biologiska krig förbannelser.

"co. är ett globalt domännamnförlängning som förser företag, organisationer och individer med korta, minnesvärda och igenkännliga .co.com-domännamn genom ett globalt distributionsnätverk av registratorer och återförsäljare".

Svenska modellen att behandla befolkningen i CO videns fråga börjar bli snack som adopterad. Dr. prof. Alexandru Rafila, som också är kandidat från Socialdemokraterna i deputeradekammaren, hade andningsproblem. Flera gånger fick Rafila slut på luft och var tvungen att ta av sig masken i några sekunder för att hydrera.

 

När politiker berövas syre, genom alltför mycket politik kommer allt ut och folk kommer till uppenbarelse efter 7 månaders strid i kampen för syre som är den allsmäktige Guden i min uppfattning som en vanlig människa.

Nu läser jag desperata konversationer genom London tv-kanal, federationen av rumäner överallt, där klagar  hur läkare hittade genvägen till att döda mänskligheten för de utlovade pengarna, död av covid eller med covid skriver i dödsintyget utan obduktion eller anspråk på liket, att ingen vet vart patienten med mindre symtom tas, kommer det att vara en framtidens robot? Transformerad från en människokropp? Det här är frågan bortom frågan som en potentiell etablerad kannibalism och där 2 m-regeln säger att du inte ska lukta och lusta på den andra.

Alla banker i Rumänien beviljar kunder en uppskjutning av skuldbetalningarna i två månader på grund av Co vides övertygelse, vilket innebär att jag i översättning, övertygar dig om att du är sjuk av Co vide!

 

Biologiskt krig är grym, vi vet inte ens hur vi ska reagera mot det!!? Det är några av kommentarernas status.

-”Förstod du inte att om vi inte räddar oss själva kommer ingen att rädda oss! ....

-”De kommer att dela oss, de kommer att sätta oss på knä! ...

-”De kommer att utrota oss! ...

-”De tar stora pengar på en död obs: preposition

av och med ”Covid! ...

-”Titta på Italien!?

-"ALLT jag gör mycket bättre än oss! …de gick alla ut på gatan! ... Italien skakar! ... en stigande trend, inte bara ur politisk-ekonomisk, akademisk synvinkel utan också genom nära förbindelser på lokala myndighetsnivå.

 

OBS :Naturen är konstig, jag väljer natur.

https://www.youtube.com/watch?v=7YWbY7kWesIT




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2020-10-28 17:27



Bookmark and Share


  solyot
Thanks for doing this
Below are some news from the WarZone:
"COVID-19 Is a False Flag to Reset the World"
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/10/28/the-great-reset.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20201028Z2&mid=DM692961&rid=997556092
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP