Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föräldrarna glada springer dem till mötes Ni har varit förlorade men är nu återfunna


De förlorade barnen som kommit tillbaka

Detta med saknad

inte brist kanske längtan

återvända till




Bunden vers av Horace
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-29 19:32



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Ödmjukt
Vackert
-berörande




Tack!
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace