Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANS BESKA AROM




vinflaskan hällde upp honom i glaset
smakade av den något beska aromen
förtärde innehållet långsamt medan
den tog en cigarrett och lutade sig tillbaka i
den svarta läderfåtöljen
blickade ut mot höstskymningen
det sista ljusets dödsryckningar innan
natten svepte sina svarta dukar över världen



















Fri vers av Androiden VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP