Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du finns, men istället för dig levde jag med dina avbilder


Kärleken, förlåt mig


hittills inte gjort

annat än bedragit dig

ljugit om kärlek




Bunden vers av Horace
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 18:17



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Känner
Smärta

Kärleken
Förståelse
Förlåtelse
Medkänsla
Är
kräver ej o förväntar intet


Tack!
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace