Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tyra/ porträtt God resa vidare.

 

Det där hur hösten hukar brunbleka ax i regnet,

 

Visst finns tusen minnen att skratta åt, bländande 

sommardagsol, chill i soffan och hur du extremvägrade fotboll men darrade av lyrisk upprymdhet över blotta tanken att få slicka ren en chipspåse.

Dina allra varmaste kramar då du tryckte hela ditt vackra huvud så tätt emot som du kunde.

Och när du fick bannor när du ätit upp julrevbenspjällen.

Hur du nosade upp precis allt, morgonpussarna.

 

Här hukar jag med regn från hjärtat.

 

Älskade jycke, du fattas mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-28 18:28



Bookmark and Share


  ULJO
Griper tag. Berörande.

2020-10-29

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
2020-10-29

  Elaine.S VIP
Berörande på riktigt.
2020-10-28

  Minkki VIP
Fin bild i ord och foto. Huka med regn från hjärtat säger allt.
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP