Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen låt


Avgas och reklam

Så kallas vi i Japan
med österns arrogans

Den västerländska apan
den förutan svans

Som reste sig på fötter
utan nån förskyllan

Sluta plocka nötter
och la sitt spjut på hyllan

En droppe på en kind
och ovanför en gam

Zefyros virvelvind
bär avgas och reklam





Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-28 18:43



Bookmark and Share


  Koloristen
Det svänger både om text och ljud. Schön!
2020-10-29

  AiA Maria den fria
Vilket öööös !

Gillar!

Tack!
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant