Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

Din hud
ångar av
din själ

Varje cell
är oskyldig
och vacker

Du är helig

Livet samlas
i dina ögon

Du fångar
min beundran






Fri vers av Seasons
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-28 18:58



Bookmark and Share


  Lidde
Gud så fint!
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons